Natalia

11 reaktioner till “Natalia

 1. Jag blir rörd av hur mycket generositet det finns i världen när det verkligen behövs. Samtidigt förfäras jag över hur många väljer att kräkas elakheter och förlöjliga andra människors insatser, är det ett uttryck för att man känner sig själv mindre om man kanske inte har möjligheten eller viljan att hjälpa, då kommer behovet att stjälpa istället?

  Gillad av 1 person

 2. Vilket fint inlägg! ❤
  Jag önskar så innerligt att hon får komma tillbaka till sin hund, sina vänner, sin familj och att det här vansinniga våldet mot ett helt land får ett slut!
  Blir varm i hjärtat av människor som gör världen bättre, steg för steg, i små doser. Vi gör alla vad vi kan. En del gör si, andra gör så, men vi kämpar mot samma mål och det är så himla fint! ❤
  Önskar dig en fantastisk kväll!

  Gilla

 3. Mitt i denna hemska utveckling är det så fint att se hur människor hjälper till o öppnar både hem o hjärta. Jag har själv inte möjlighet att ta emot någon gäst men skänker pengar då o då för att försöka stötta på något vis.

  De som fäller otrevliga o missunnsamma kommentarer – jag tänker alltid att de inte mår bra. Så strunta i dem o fokusera på all värme hos övriga. ❤️

  Gillad av 1 person

 4. Vi har tre Ukrainska tjejer boende hos oss, med katter… I karantän.
  Vi delar helt klart erfarenheter, det är precis likadant här… Dom städar, lagar mat, precis samma saker som Natalia… Och det är inte jobbigt i någon större utsträckning… Lite mer hänsyn bara.
  (Vi har fått liknande kommentarer som du, men vänner och okända har klivit upp till slagplattan åt oss. Tacksam!)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s